Profinder: B2B- ja B2C-päättäjäkannat −20 %

Jäsenenämme saat päättäjien tai kuluttajien yhteystietoja käyttöösi Profinderilta 20 prosentin alennuksella. Palvelusta saat kotitalouksien, yritysten sekä päättäjien osoitteet, suorat numerot ja muut tiedot.

Profinderin B2B-päättäjäkanta on lähes miljoonalla päättäjällä Suomen suurin, ja B2C-kanta taas lähes neljällä miljoonalla kuluttajalla Suomen tuorein ja ajantasaisin. Profinder tarjoaa nyt jäsenillemme ja jäsenten työnantajayrityksille 20 prosentin alennuksen B2B- (100−144 €/kk) ja B2C (96−140 €/kk) -itsepalvelutietokannoista.

Ota yhteyttä Profinderiin joko soittamalla asiakkuusjohtaja Toni Kontiomaalle (045 635 0060) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mma@profinder.fi.

Tutki lisää


GreenStar Hotels: Hiilineutraalia majoitusta etuhintaan

GreenStar Hotels tarjoaa sinulle edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista. Voit majoittua 1−3 hengen huoneessa tarjoushintaan valitsemassasi hotellissa.

Edun saat käyttöösi varauskoodilla MMA osoitteessa www.greenstar.fi.

Majoitushinnat:

  • GreenStar Joensuu: 63 euroa/yö
  • GreenStar Jyväskylä ja Vaasa: 70 euroa/yö
  • GreenStar Lahti: 74 euroa/yö

GreenStar Hotellit on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Ketju tarjoaa edullista majoitusta Joensuun, Jyväskylän, Lahden ja Vaasan keskustoissa.


Holiday Club: Villas −50%, hotelli- ja lomahuoneistot −15 %

Alennuksia voivat käyttää vain jäsenemme ja heidän perheenjäsenensä.

−50 %:n alennus Villas kotimaan kohteista: Caribia, Himos, Saimaa, Katinkulta, Kuusamo, Salla, Saariselkä ja Vierumäki sekä -15 %:n alennus Holiday Club hotelli- ja lomahuoneistomajoituksesta.

Alennus lasketaan päivähinnasta, joka vaihtelee eri kohteissa kohteen kysynnän ja tarjonnan mukaan. Alennukseen oikeuttava minimimajoitusaika on 2 vuorokautta. 

Saat alennuksen Villas-kohteista koodilla MMA50 ja Holiday Club hotelli- ja lomahuoneistomajoituksesta koodilla MMA15.

Varaa ja maksa reissusi Holiday Clubin verkkokaupassa. Muista käyttää alennuskoodia.


Levi Hotel Spa −40 % majoitukset

Alennukset koskevat majoitusvarauksia Levi Hotel Spassa ja Design Hotel Levissä. Etu voimassa 31.12.2024 saakka. Varauskoodi on PROMO818.

Tutustu ja varaa tästä klikkaamalla.


Pajulahden edut MMA:n jäsenille:

Saat kokous- ja työhyvinvointipalvelut −20 % voimassa olevasta hinnastosta sekä majoituksen ja aamiaisen kahdelle hintaan 65 € / hlö.

Lisätietoa Pajulahden verkkosivuilta 


Alennusta Private Hotels -jäsenhotelleista

Jäsenenämme saat yksityisistä Private Hotels ry:n jäsenhotelleista erityisetuja.

 


Hostellikortti maksutta

Jäsenenämme voit hankkia ilmaiseksi Kotimaan hostellikortin, jolla saat alennusta yöpymisistä uniikeissa hostelleissa sekä myös muita matkailuetuja. Lisäksi saat 10 % majoitusalennuksen Suomen Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa.

Voit tilata myös kansainvälisen hostellikortin alennettuun 15 € hintaan (norm. 20 €). Kansainvälisellä hostellikortilla valittavanasi on lähes 3500 Hostelling International (HI) -hostellia noin 90 maassa. Kortilla saat niissä vähintään 10 % majoitusalennuksen. Kortti on edellytys yöpymiselle joidenkin maiden hostelleissa.

Pääset lukemaan lisää hostellikortista täältä ja Kotimaan hostellikortin voit tilata täältä.